Print

RS8: boordstudio Norderney

Written by Super User. Posted in NL

Een keer heel wat anders: geen miniatuur van een zend-schip of -eiland, maar een miniatuur van een studio. En natuurlijk niet zomaar een studio, maar de boordstudio van de Norderney! Dezelfde studio die na veel & hard werken zo schitterend is gerestaureerd in het leukste museum van Nederland: RockArt!
Op vrijdag 29 augustus 2014, de dag van de officiële her-ingebruikname schonk ik het eerste exemplaar van dit unieke miniatuur aan de Stichting Norderney tijdens het programma dat Will Luikinga toen maakte. Dat miniatuur heeft inmiddels een plaatsje gekregen in de vitrine waarin ook al een exemplaar van mijn RS1 staat, vlak naast de studio!
En nu kan ik aankondigen dat er ook exemplaren van RS8 voor de verkoop beschikbaar zullen zijn. Niet veel, want zoals ik al eerder heb uitgelegd: ik heb gewoon lang niet zo veel plezier in het keer op keer afwerken van eenzelfde miniatuur als bij het maken van een nieuw. En aangezien het hobby is...
Het zal ook meteen de enige oplage van RS8 zijn: ik zal geen nieuwe exemplaren laten gieten als deze oplage verkocht is.
 
IMG 5299
Van alleen boetseermateriaal lukte niet, met hout lukte niet... het origineel werd een combi van aluminium, plastic en boetseermateriaal.
 
IMG 5293
 
IMG 5644
 
foto
 
DSC01962
 
RS8 is behoorlijk bewerkelijk en weegt bijna 500 gram! En, ook al zou ik hem zonder sokkel leveren (die overigens bijna 9 x 9 x ruim 2 cm is); hij past helaas niet in de vertrouwde doosjes waardoor het een bus-stuk kon zijn.
Het wordt een pakje en daar horen tegenwoordig belachelijke tarieven bij. Ik kan er niets aan doen.
Wil je een exemplaar hebben, stuur dan een This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Bestellingen worden op volgorde van binnenkomst genoteerd. Je ontvangt antwoord met de bijzonderheden over de betaling. Mocht de beschikbare hoeveelheid miniaturen op zijn, dan krijg je daarvan uiteraard bericht.
UITVERKOCHT